Over IRS

Uw werknemers zijn uw belangrijkste kapitaal. Logisch dat u als werkgever vooral oog heeft voor uw werknemers. Wij maken de vertaalslag van werknemers naar financiën. Eenvoudig gezegd: we zorgen ervoor dat het ook financieel klopt als het gaat om de salaris – en personeelsadministratie. Wij staan voor gedegen vakkennis en een persoonlijke benadering.

Wij hebben jaren ervaring en kunnen dan ook met recht zeggen dat we gespecialiseerd zijn in salarisadministraties. En die keuze is bewust. Alleen als je je echt specialiseert in iets, kun je er de beste in worden. We zeggen niet dat we dat zijn, maar we streven er wel naar.

Onze klantenkring bestaat zowel uit startende ondernemingen als uit grote en middelgrote organisaties. Onze kennis gaat verder dan alleen de salarisspecificatie. Wij geven ook praktische tips op het gebied van sociale verzekeringen en arbeidsrecht.

Kwaliteit

Onze payroll professional is ingeschreven bij het NIRPA (Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting). Inschrijving in dit register betekent dat men zich met recht Register Payroll Professional (RPP) mag noemen. Hiermee wordt men ook gehouden aan permanente educatie en beroepsethiek regels, die NIRPA leden zichzelf hebben opgelegd, zodat u altijd de beste kwaliteit dienstverlening ontvangt.