Branches

Zorg en welzijn

Onze salarisadviseurs hebben jarenlange ervaring met vraagstukken in de gezondheidszorg en kennen de diverse cao’s. Of dit nu de cao Huisartsenzorg is of de cao Verzorg-Verpleging of Thuiszorg; wij kunnen u hier uitstekend in adviseren.

Uitzendbureaus

Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en kunnen voor u de gewenste meerwaarde leveren.

Implementatie van NEN 4400-1
Met onze ervaringen, die wij in de praktijk hebben opgedaan, kunnen wij u ondersteunen om de vereiste certificering te behalen. Wij verzorgen de implementatie en indien u geconfronteerd wordt met major of minor afwijkingen, dan zijn wij uw probleemoplosser. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.

Loonkostenberekening
Wij kunnen u begeleiden om een optimale kostencalculatie te maken, waarbij rekening wordt gehouden met de bepalingen die gelden conform de cao en wettelijke bepalingen. Het overzicht geeft in één opslag aan wat de kostprijs is indien de uitzendkracht in Fase A, B of C (ABU) of Fase 1, 2, 3 of 4 (NBBU) komt.

IRS Salarisburo voor iedereen

Ongeacht of u 1 of 500 medewerkers heeft: wij werken ook voor u. Wij verzorgen inmiddels de salarisadministratie voor honderden bedrijven, van klein tot groot. Onze dienstverlening sluit aan op de diverse sectoren waarbinnen wij werkzaam zijn. Of dit nu een lokale supermarkt is of een internationaal IT-bedrijf; wij verzorgen de salarisadministratie en kunnen die ook voor u efficiënt verwerken. Ook accountants- en administratiekantoren kunnen bij IRS Salarisburo terecht.