Online werken

Online werken via IRS Salaris Online

Wilt u uw personeels- en salarismutaties via internet beveiligd invoeren en ter verwerking aanbieden, of wilt u deze in belangrijke mate zelf verwerken? Dit kan met onze Salaris Online modules altijd en overal, zonder grote investeringen in soft- en hardware.

IRS Salarisburo verwerkt vervolgens uw salarismutaties tot een overzichtelijke digitale output in het digitale archief. Door deze routine bent u elke periode verzekerd van een correcte en stipte salarisadministratie. Daarnaast kunt u in Salaris Online (modulair) personeels- en verzuimregistratie uitvoeren, proforma berekeningen maken en gebruik maken van e-mail signaleringsfaciliteiten.

IRS Salaris Online

Met IRS Salaris Online van Unit4 heeft u toegang tot een beveiligde online salarisadministratie. U heeft overzicht en controle en bepaalt zelf welke taken u uitvoert en wat u aan ons overlaat. Ook uw werknemers kunnen gebruikmaken van de toepassingen van IRS Salaris Online. Nadat – in overleg met u – is ingesteld welke gegevens uw werknemers mogen muteren, kunnen zij bijvoorbeeld hun personalia bekijken en de salarisspecificaties en jaaropgaven inzien. Uiteraard zijn alle overzichten ook te printen.

IRS Salaris Online werkt op iedere computer met een internetaansluiting. In een beveiligde omgeving kunnen zowel u als uw werknemers, door middel van unieke beveiligde inloggegevens, toegang krijgen tot het onlinesysteem. Het is ook mogelijk in te loggen met een telefoon of tablet.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en voordelen van onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke onlineapplicatie voor de salaris- en personeelsadministratie?

Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter, dan bellen of e-mailen wij u zo spoedig mogelijk.